KoppelHet logo

Koppel Knab bank met MOpinion

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Knab bank en MOpinion. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Knab bank

Voor de Knab bank zijn onder meer boekhoudkoppelingen te maken om zo je boekhouding te automatiseren. Ook andere koppelingen op maat zijn echter mogelijk met bijv. je crm, erp of webshop. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen!

  • Meer tijd voor ondernemen
  • Boekhoudkoppelingen

Over MOpinion

Mopinion is een feedbackplatform dat bedrijven helpt om waardevolle inzichten te krijgen in de mening van hun klanten. Met de gebruiksvriendelijke interface en krachtige tools voor feedbackverzameling en -analyse, kunnen gebruikers snel en eenvoudig feedback verzamelen van hun klanten en deze informatie gebruiken om hun bedrijfsprestaties te verbeteren.

  • Waar de koppelingen van MOpinion stoppen, gaan wij verder

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Knab bank en MOpinion?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Knab bank en MOpinion verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Knab bank en MOpinion met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Knab bank en MOpinion?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met MOpinion

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met MOpinion er niet tussen?

Staat jouw koppeling met MOpinion er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met MOpinion.

Stel je vraag