KoppelHet logo

Koppel Liquidplanner met Visma

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Liquidplanner en Visma. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Liquidplanner

LiquidPlanner is een projectmanagementtool die gebruikers in staat stelt om taken en projecten te plannen, te volgen en te organiseren. Het biedt een visuele interface waarmee gebruikers taken kunnen toevoegen, bewerken en volgen, en kan ook worden gebruikt om samen te werken met teamleden en afhankelijkheden tussen taken te definiëren. LiquidPlanner biedt ook verschillende tools voor het opstellen van rapporten en het volgen van de voortgang van projecten, zoals gantt-diagrammen en burn-down charts. Wat LiquidPlanner onderscheidt van andere projectmanagementtools is dat het gebruik maakt van een 'adaptief planning' -algoritme om te helpen bij het voorspellen van de voortgang van projecten en het aanpassen van plannen op basis daarvan. Het kan worden gebruikt door teams in verschillende industrieën, waaronder technologie, marketing, ontwerp en meer.

  Over Visma

  Visma is een softwarepakket dat ontwikkeld is voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en financiële administratie. Het biedt tools voor het beheren van klanten, leveranciers en medewerkers, het maken van offertes en facturen, het bijhouden van voorraden en het uitvoeren van financiële administratie. Visma is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven en is beschikbaar in verschillende versies met verschillende functionaliteiten. Het bedrijf achter Visma is het Noorse bedrijf Visma AS.

   ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

   Kennismaking (15min)

   Wat kost een koppeling bouwen met Liquidplanner en Visma?

   De prijs van een integratie/koppeling tussen Liquidplanner en Visma verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Liquidplanner en Visma met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

   Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Liquidplanner en Visma?

   Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

   Marcel, eigenaarMarcel
   Mike, consultantMike

   Andere koppelingen koppelingen met Visma

   business-software

   Alle business-software (36)

   Staat jouw integratie met Visma er niet tussen?

   Staat jouw koppeling met Visma er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Visma.

   Stel je vraag