KoppelHet logo

Koppel Moneybird met RDW

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Moneybird en RDW. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Moneybird

Moneybird is boekhoudsoftware waarin ondernemers zelf hun volledige boekhouding kunnen bijhouden. De boekhoudsoftware is gebruiksvriendelijk en werkt snel. Met een Moneybird koppeling kunt u onder meer facturen aanmaken en versturen, inkomende facturen inboeken en contacten synchroniseren.

  • Facturen aanmaken en versturen
  • Contacten koppelen
  • Bonnetjes verwerken

Over RDW

De RDW heeft enorm veel informatie over alle voertuigen die er in Nederland rondrijden. Van kentekengegevens tot APK en voertuighistorie, het is allemaal bij de RDW bekend. Via een koppeling met de RDW API is al deze informatie uit te lezen voor bedrijven met een KVK. Informatie die u via een [koppeling met de RDW API](https://www.rdw.nl/zakelijk/branches/bedrijven/gegevens-bij-de-rdw-raadplegen/grote-hoeveelheden-voertuiggegevens-raadplegen) kunt opvragen zijn onder meer: voertuig- en APK-gegevens, eigenschappen, verbruik en milieu en historie van een voertuig. Wij kunnen de RDW API aansluiten op vrijwel elk ander software systeem naar wens.

  • Voertuig- en APK-gegevens
  • Eigenschappen
  • Historie

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Moneybird en RDW?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Moneybird en RDW verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Moneybird en RDW met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Moneybird en RDW?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met RDW

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met RDW er niet tussen?

Staat jouw koppeling met RDW er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met RDW.

Stel je vraag