Koppel Moneymonk met WordPress

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Moneymonk en WordPress. Precies volgens uw wensen. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Moneymonk

Moneymonk is een softwareprogramma dat speciaal is ontworpen voor zzp'ers en kleine ondernemers. Het programma biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het bijhouden van boekhouding en facturatie. Een van de belangrijkste voordelen van Moneymonk is de mogelijkheid om te koppelen met andere softwareapplicaties. Door te koppelen met andere programma's kan Moneymonk de bedrijfsprocessen van ondernemers verder stroomlijnen en vereenvoudigen. Zo kan Moneymonk bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een bankrekening, waardoor transacties automatisch worden bijgewerkt in het boekhoudprogramma. Ook kan Moneymonk worden gekoppeld aan een CRM-systeem, waardoor alle klantgegevens direct beschikbaar zijn in het programma. Het koppelen van Moneymonk met andere softwareapplicaties bespaart tijd en voorkomt fouten bij het handmatig overnemen van gegevens. Dit zorgt voor een meer efficiënte bedrijfsvoering en geeft ondernemers meer tijd om zich te concentreren op hun core business.
 • Eenvoudig in gebruik voor zzp'ers.
 • Facturen en offertes met eigen huisstijl.
 • Automatische bankkoppeling en btw-aangifte.

Over WordPress

[WordPress](https://profiles.wordpress.org/koppelhet/) is een content-management systeem waar miljoenen websites over de hele wereld mee gebouwd zijn. WordPress is eenvoudig op maat te maken en er is een enorm aanbod van plugins en thema’s waarmee elke website volledig naar wens gemaakt kan worden. WordPress wordt gebruikt door zowel kleine bedrijven en mkb’ers tot multinationals. Doordat WordPress een open-source systeem is en het eenvoudig is zelf plugins te schrijven zijn er allerlei koppelingen mogelijk. Van betaalprovider voor de WordPress-webshop software WooCommerce tot boekhoudsoftware en marketingautomation.
 • Eenvoudig te koppelen
 • Gebruikt door miljoenen websites

Waarom een maatwerk koppeling tussen Moneymonk en WordPress

Met een maatwerk koppeling tussen Moneymonk en WordPress maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Moneymonk of WordPress dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Wat wij onze klanten besparen

35minuten besteed de gemiddelde medewerker per dag aan saaie en nutteloze taken. Dankzij onze koppelingen hoeft dat niet meer. Het resultaat? Leuker werk en een forse besparing.

- 5min

Klantdetails overnemen

- 3min

Betalingen verwerken

- 7min

Offertes synchroniseren

- 6min

Orders inboeken

Wat kost een koppeling bouwen met Moneymonk en WordPress?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Moneymonk en WordPress verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Moneymonk en WordPress met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met WordPress

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op