KoppelHet logo

Koppel PostNL met Spotify

Wij maken maatwerk koppelingen tussen PostNL en Spotify. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over PostNL

PostNL is de grootste bezorger van brieven en pakketten in Nederland. Het bezorgt voor duizenden webwinkels pakketjes aan huis. Via een koppeling met PostNL kun je onder meer verzendingen registreren, bezorgvoorkeuren toevoegen en adressen valideren. Ook het automatiseren van verzendlabels behoort met een koppeling met PostNL tot de mogelijkheden.

  • Adresvalidatie
  • Bezorgen
  • Verzenden

Over Spotify

Spotify was een van de eerste grote digitale muziekdiensten waar je miljoenen nummers online kunt luisteren. Een koppeling met Spotify biedt onder meer de mogelijkheid voor: audio-analyse, gepersonaliseerde aanbevelingen, curated content en meer.

  • Integreer Spotify op jouw website
  • Maak gepersonaliseerde muziek-aanbevelingen
  • Creëer maatwerk playlists

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met PostNL en Spotify?

De prijs van een integratie/koppeling tussen PostNL en Spotify verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen PostNL en Spotify met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen PostNL en Spotify?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Spotify

business-software

Alle business-software (27)

boekhouding-facturatie

Staat jouw integratie met Spotify er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Spotify er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Spotify.

Stel je vraag