KoppelHet logo

Koppel PostNL met WooCommerce

Wij maken maatwerk koppelingen tussen PostNL en WooCommerce. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over PostNL

PostNL is de grootste bezorger van brieven en pakketten in Nederland. Het bezorgt voor duizenden webwinkels pakketjes aan huis. Via een koppeling met PostNL kun je onder meer verzendingen registreren, bezorgvoorkeuren toevoegen en adressen valideren. Ook het automatiseren van verzendlabels behoort met een koppeling met PostNL tot de mogelijkheden.

  • Adresvalidatie
  • Bezorgen
  • Verzenden

Over WooCommerce

[WooCommerce](https://woocommerce.com/vendor/koppelhet/) is een plugin, voor het open-source CMS [WordPress](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/wordpress-koppelen-met-marktplaats.nl/), om webshops mee te bouwen. Het wordt gebruikt door miljoenen bedrijven over de hele wereld en heeft een enorm aanbod aan extensies om webshops volledig naar wens op te bouwen. Via een[ maatwerk koppeling met WooCommerce ](https://woocommerce.com/vendor/koppelhet/)kan vrijwel ieder software pakket naar wens gekoppeld worden met WooCommerce.

  • Enorm populair
  • Integreert naadloos met WordPress
  • Veel standaard extensies beschikbaar

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met PostNL en WooCommerce?

De prijs van een integratie/koppeling tussen PostNL en WooCommerce verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen PostNL en WooCommerce met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen PostNL en WooCommerce?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met WooCommerce

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met WooCommerce er niet tussen?

Staat jouw koppeling met WooCommerce er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met WooCommerce.

Stel je vraag