KoppelHet logo

Koppel Recranet met Salesforce

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Recranet en Salesforce. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Recranet

Recranet is een reserveringssysteem voor verhuurorganisaties zoals campings, vakantieparken en hotels. De software wordt gebruikt door vele bedrijven in Nederland en is goed te integreren met, onder meer, je website, betalingssoftware en boekhoudpakketten.

 • Gebruikt door vele bedrijven in Nederland
 • Uitgebreide koppelmogelijkheden

Over Salesforce

Salesforce is een CRM dat door veel bedrijven wordt gebruikt om hun verkoop- en marketingprocessen te automatiseren. Het heeft veel functies die het de beste CRM maken voor het MKB en grote bedrijven. Salesforce biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder: - Sales Cloud: deze functie helpt bij leadbeheer, prognoses, pijplijnbeheer, territoriumbeheer, opportunitybeheer, prognoses - Service Cloud: deze functie helpt bij automatisering van klantenservice - Marketing Cloud: deze functie helpt met leadgeneratie, campagnebeheer, marketing via sociale media - Analytics Cloud: deze functie helpt bij gegevensanalyse

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Recranet en Salesforce?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Recranet en Salesforce verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Recranet en Salesforce met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Recranet en Salesforce?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Salesforce

  business-software

  Alle business-software (35)

  Staat jouw integratie met Salesforce er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Salesforce er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Salesforce.

  Stel je vraag