Koppel Reeleezee met Sendcloud

Wij maken volledig automatische koppelingen tussen Reeleezee en Sendcloud. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Reeleezee

Reeleezee is een softwareprogramma dat ontworpen is om kleine en middelgrote bedrijven te ondersteunen bij hun boekhouding en administratie. Het programma is zeer veelzijdig en biedt tal van functies om het dagelijkse werk van ondernemers te vergemakkelijken. Een van de belangrijkste kenmerken van Reeleezee is het vermogen om te koppelen met andere softwareapplicaties. Door te koppelen met andere software, kunnen gebruikers van Reeleezee hun bedrijfsprocessen verder automatiseren en vereenvoudigen. Zo kan Reeleezee bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een webshop, zodat alle bestellingen en betalingen automatisch worden verwerkt in de boekhouding van het bedrijf. Ook kan Reeleezee worden gekoppeld aan een CRM-systeem, waardoor alle klantgegevens direct beschikbaar zijn in het boekhoudprogramma. Het koppelen van softwareapplicaties met Reeleezee bespaart tijd en voorkomt fouten bij het overnemen van gegevens. Bovendien kan het bijdragen aan een beter overzicht van de bedrijfsvoering en de financiële situatie van het bedrijf. Met Reeleezee zijn ondernemers in staat om hun bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.
 • All-in-one oplossing: Reeleezee biedt een alles-in-één oplossing voor boekhouding, facturatie, urenregistratie, en meer.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij Reeleezee hoog in het vaandel.
 • Flexibiliteit: Voeg extra modules toe

Over Sendcloud

Sendcloud is een alles-in-1 platform voor verzendingen. Via het platform kun je onder meer labels printen, verzendnotificaties versturen, retouren managen en meer. Een koppeling tussen Sendcloud en je ERP, CRM of andere bedrijfssoftware zorgt ervoor dat al je verzendingen vanaf nu zorgeloos worden geregeld.
 • Veel plug-and-play integraties
 • Alles in 1

Waarom een koppeling tussen Reeleezee en Sendcloud

Met een koppeling tussen Reeleezee en Sendcloud maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. Volledig veilig, volledig volgens jouw wensen. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Reeleezee of Sendcloud dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

Offerte aanvragen

Wat kost een koppeling bouwen met Reeleezee en Sendcloud?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Reeleezee en Sendcloud verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Reeleezee en Sendcloud met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met Sendcloud

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op