Koppel Rompslomp met Sendcloud

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Rompslomp en Sendcloud. Precies volgens uw wensen. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Rompslomp

Rompslomp is een boekhoudplatform dat ondernemers helpt bij het bijhouden van hun financiën. Met de gebruiksvriendelijke interface en slimme functies, zoals facturatie, btw-aangifte en automatische bankkoppelingen, kunnen ondernemers snel en efficiënt hun financiën beheren.    Rompslomp biedt een complete oplossing voor boekhoudbeheer, waardoor ondernemers hun boekhouding eenvoudig kunnen bijhouden en hun financiële prestaties kunnen optimaliseren.    Met Rompslomp kun je eenvoudig facturen opstellen en versturen, jouw btw-aangifte automatisch laten berekenen en jouw banktransacties koppelen aan jouw boekhouding. Het is tijd om jouw boekhouding te vereenvoudigen en met Rompslomp heb je hiervoor het ideale platform.
 • Waar de standaard koppelingen van Rompslomp stoppen, kunnen wij alles koppelen

Over Sendcloud

Sendcloud is een alles-in-1 platform voor verzendingen. Via het platform kun je onder meer labels printen, verzendnotificaties versturen, retouren managen en meer. Een koppeling tussen Sendcloud en je ERP, CRM of andere bedrijfssoftware zorgt ervoor dat al je verzendingen vanaf nu zorgeloos worden geregeld.
 • Veel plug-and-play integraties
 • Alles in 1

Waarom een maatwerk koppeling tussen Rompslomp en Sendcloud

Met een maatwerk koppeling tussen Rompslomp en Sendcloud maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Rompslomp of Sendcloud dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Wat wij onze klanten besparen

35minuten besteed de gemiddelde medewerker per dag aan saaie en nutteloze taken. Dankzij onze koppelingen hoeft dat niet meer. Het resultaat? Leuker werk en een forse besparing.

- 5min

Klantdetails overnemen

- 3min

Betalingen verwerken

- 7min

Offertes synchroniseren

- 6min

Orders inboeken

Wat kost een koppeling bouwen met Rompslomp en Sendcloud?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Rompslomp en Sendcloud verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Rompslomp en Sendcloud met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met Sendcloud

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op