KoppelHet logo

Koppel Salesforce met e-Boekhouden.nl

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Salesforce en e-Boekhouden.nl. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Salesforce

Salesforce is een CRM dat door veel bedrijven wordt gebruikt om hun verkoop- en marketingprocessen te automatiseren. Het heeft veel functies die het de beste CRM maken voor het MKB en grote bedrijven. Salesforce biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder: - Sales Cloud: deze functie helpt bij leadbeheer, prognoses, pijplijnbeheer, territoriumbeheer, opportunitybeheer, prognoses - Service Cloud: deze functie helpt bij automatisering van klantenservice - Marketing Cloud: deze functie helpt met leadgeneratie, campagnebeheer, marketing via sociale media - Analytics Cloud: deze functie helpt bij gegevensanalyse

  Over e-Boekhouden.nl

  e-Boekhouden.nl is een boekhoudprogramma die zeer eenvoudig is te gebruiken. Mede dankzij handige features als scan & herken en mail & herken waarmee je inkomende facturen eenvoudig kunt verwerken. Dankzij een koppeling met de Belastingdienst kan het softwarepakket automatisch btw-aangiftes doen. En door een koppeling met je bank gaat ook incasseren automatisch. Er zijn diverse standaardkoppelingen beschikbaar maar als standaardkoppelingen niet voldoen is een koppeling op maat ook mogelijk.

  • 5,95 per maand
  • Goede integratiemogelijkheden
  • eenvoudig in gebruik

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Salesforce en e-Boekhouden.nl?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Salesforce en e-Boekhouden.nl verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Salesforce en e-Boekhouden.nl met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Salesforce en e-Boekhouden.nl?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met e-Boekhouden.nl

  business-software

  Alle business-software (35)

  Staat jouw integratie met e-Boekhouden.nl er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met e-Boekhouden.nl er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met e-Boekhouden.nl.

  Stel je vraag