Koppel Sendcloud met Teamleader

Wij maken volledig automatische koppelingen tussen Sendcloud en Teamleader. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Sendcloud

Sendcloud is een alles-in-1 platform voor verzendingen. Via het platform kun je onder meer labels printen, verzendnotificaties versturen, retouren managen en meer. Een koppeling tussen Sendcloud en je ERP, CRM of andere bedrijfssoftware zorgt ervoor dat al je verzendingen vanaf nu zorgeloos worden geregeld.
 • Veel plug-and-play integraties
 • Alles in 1

Over Teamleader

Teamleader is eenvoudig bruikbare software om contacten in te organiseren, facturen te versturen, offertes aan te maken en andere functionaliteiten om je bedrijf te stroomlijnen. Teamleader wordt door duizenden bedrijven over de hele wereld gebruikt. Teamleader biedt veel integraties out-of-the-box aan maar ook maatwerk koppelingen zijn mogelijk via de Teamleader API. Zo kun je via een koppeling met Teamleader facturen en offertes aanmaken, producten beheren en taken opvoeren.
 • Populair CRM systeem
 • Veel koppelingen standaard beschikbaar
 • Uitgebreide API

Waarom een koppeling tussen Sendcloud en Teamleader

Met een koppeling tussen Sendcloud en Teamleader maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. Volledig veilig, volledig volgens jouw wensen. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Sendcloud of Teamleader dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

Offerte aanvragen

Wat kost een koppeling bouwen met Sendcloud en Teamleader?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Sendcloud en Teamleader verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Sendcloud en Teamleader met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met Teamleader

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op