KoppelHet logo

Koppel Sendcloud met Watermelon

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Sendcloud en Watermelon. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Sendcloud

Sendcloud is een alles-in-1 platform voor verzendingen. Via het platform kun je onder meer labels printen, verzendnotificaties versturen, retouren managen en meer. Een koppeling tussen Sendcloud en je ERP, CRM of andere bedrijfssoftware zorgt ervoor dat al je verzendingen vanaf nu zorgeloos worden geregeld.

  • Veel plug-and-play integraties
  • Alles in 1

Over Watermelon

Watermelon is software om chatbots mee te maken. Je kunt er chatgesprekken op je website, klantenservice en veelgestelde vragen mee automatiseren. Watermelon is uitgebreid te configureren en bijvoorbeeld te koppelen met je CRM zodat je klanten persoonlijk aan kunt spreken. Of met je payment-software zodat je vragen over betalingen automatisch kunt beantwoorden.

  • Eenvoudig te koppelen met diverse software
  • Automatiseer klantenservice

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Sendcloud en Watermelon?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Sendcloud en Watermelon verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Sendcloud en Watermelon met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Sendcloud en Watermelon?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Watermelon

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Watermelon er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Watermelon er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Watermelon.

Stel je vraag