KoppelHet logo

Koppel TecDoc met WooCommerce

Wij maken maatwerk koppelingen tussen TecDoc en WooCommerce. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over TecDoc

TecDoc is een softwarepakket dat ontwikkeld is voor het beheren van onderdelen- en accessoireinformatie voor de automotive sector. Het biedt een uitgebreide database met informatie over onderdelen en accessoires van verschillende merken en modellen, en kan gebruikt worden om onderdelen te zoeken, prijzen te vergelijken en te bestellen. TecDoc is bedoeld voor bedrijven in de automotive sector, zoals garages, onderdelenleveranciers en autodealers.

  • Uitgebreide database met informatie over onderdelen en accessoires
  • Goed te integreren
  • Koppeling met leveranciers

Over WooCommerce

[WooCommerce](https://woocommerce.com/vendor/koppelhet/) is een plugin, voor het open-source CMS [WordPress](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/wordpress-koppelen-met-marktplaats.nl/), om webshops mee te bouwen. Het wordt gebruikt door miljoenen bedrijven over de hele wereld en heeft een enorm aanbod aan extensies om webshops volledig naar wens op te bouwen. Via een[ maatwerk koppeling met WooCommerce ](https://woocommerce.com/vendor/koppelhet/)kan vrijwel ieder software pakket naar wens gekoppeld worden met WooCommerce.

  • Enorm populair
  • Integreert naadloos met WordPress
  • Veel standaard extensies beschikbaar

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met TecDoc en WooCommerce?

De prijs van een integratie/koppeling tussen TecDoc en WooCommerce verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen TecDoc en WooCommerce met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen TecDoc en WooCommerce?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met WooCommerce

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met WooCommerce er niet tussen?

Staat jouw koppeling met WooCommerce er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met WooCommerce.

Stel je vraag